Zameranie

Národné jedlo

Krajina

Slovensko

Anna Jajcayová

Uznávaná šéfkuchárka a majiteľka známej slovenskej reštaurácie vyniká v príprave husacích hodov

Táto reštaurácia vyniká prípravou husacích hodov a iných husacích špecialít (napr. husacia pečeň), ktoré oceňuje množstvo politikov, diplomatov a iných svetových celebrít, ktorí navštevujú Slovensko.

Husacie jedlá pripravuje podľa tradičných receptúr, ktoré sa v jej rodine dedia po generácie.
Za svoje kulinárske umenie získala množstvo ocenení a uznaní. Pravidelne reprezentuje slovenskú kuchyňu na medzinárodných food festivaloch a súťažiach.
2. miesto v kategórii špecializovaná reštaurácia na Slovensku 2002.

PIVNICA U
ZLATEJ HUSI

„Našim želaním je vytvoriť pre Vás jedinečný a nezabudnuteľný gastronomický zážitok.”

Omamná vôňa, nezabudnuteľná chuť, pastva pre oči, milé slovo od obsluhy a dotyk nefalšovanej tradície. Príďte k nám potešiť všetky svoje chuťové zmysly.

“TRADÍCIE SA NEDAJÚ INOVOVAŤ”

Miesto, ktoré spája všetky Vaše zmysly dokopy.

Omamná vôňa, nezabudnuteľná chuť, pastva pre oči, milé slovo od obsluhy a dotyk nefalšovanej tradície.

​Tajná receptúra nezameniteľnej pečenej husi a na jazyku sa rozplývajúcej pečienky sa v našej rodine odovzdáva už 4. generáciu. Tradície si ctíme a zachovávame, ako ma to učila moja mama, Anna Jajcayová. Staráme sa o skĺbenie toho najlepšieho z tradičného a moderného, aby ste Vy, naši hostia, odchádzali od nás s nezabudnuteľným zážitkom.

Stále pre Vás pripravujeme niečo nové, aby boli Vaše dni pestré a plné zážitkov. Taktiež sme autormi krásnej myšlienky ”Kráľovstvo husaciny”.

ZAKLADATELIA

RODINA JAJCAYOVÁ

KRÁĽOVSTVO HUSACINY

Miesto, ktoré spája všetky Vaše zmysly dokopy.Malebná obec Slovenský Grob sa len nedávno stala oficiálnym Kráľovstvom husaciny. Samozrejme so všetkým, čo kráľovstvu prináleží. Má svoju hymnu, svoj erb aj sochu.

Omamná vôňa, nezabudnuteľná chuť, pastva pre oči, milé slovo od obsluhy a dotyk nefalšovanej tradície.Pivnica u zlatej husi je inšpiratívnym miestom, kde Vám pripravíme husacie špeciality v tej najvyššej kvalite a podľa tradičných receptov. Dokonca samotná myšlienka kráľovského projektu sa zrodila práve v hlave spoluzakladateľky reštaurácie Pivnica u zlatej husi, Danky Kisslingovej.

To, že Kráľovstvo husaciny vzniklo v Slovenskom Grobe, tiež nie je žiadna náhoda. Príprava pochúťky má v tejto oblasti viac ako 120 ročnú históriu. Chýr o husacích dobrotách láka stále viac domácich, ale aj zahraničných gurmánov.​

Chrumkavú husacinku, červenú kapustu a chutné domáce lokše si môžete u nás vychutnať nielen na jeseň, ale aj počas celého roka. Všetko Vám pripravíme vždy v špičkovej kvalite. Kráľovskú pochúťku u nás môžete zapiť tým najlahodnejším vínom z našej vinnej pivnice.

Príďte aj Vy ochutnať kráľovské špeciality. Srdečne Vás pozývame!

OCENENIA

World Master National Food, Mr. Gourment of the Year, Chaîne des Rôtisseurs, European Enterprise, Reštaurácia roka, Special Award Znojemské Hrozno

The Certificate of World Master 2011
World Masters Organizing Committee

European Enterprise Awards 2006
European Enterprise Awards Special Mention

Personality of the Malokarpate Wine Route 2016
Exceptional gastronomic contribution to the Malokarpate Wine Route

Chaîne des Rôtisseurs 2009
Auszeichnung fur besondere gastronomische Leistungen

Znojemsky Hrozen 2005
7th International Television and Radio Festival at Gastronomy Programmes

Mr. Gourmet of the Year 2003
Society of Bacchus America

Restaurant of the Year 2002
Nestlé Foodservices and Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej Republiky

VAŠE OHLASY

"Veľmi milý a usmievavý personál, príjemné prostredie, obrovský gastronomický zážitok. Ďakujeme veľmi krásne."
— Karmen Kovács — FACEBOOK
"Príjemné prostredie, milý personál a úžasné jedlo. Husacinka a lokše doslova nebíčko v papuľke."
— Miro Ďuráč — FACEBOOK
"Večeře u Zlatej husi fakt stojí za to. Říkám si to každý rok už snad deset let, kdy si s přáteli tenhle zážitek dopřáváme. Báječné jídlo, skvělá vína i hruškovice, moc fajn obsluha i prostředí... Do Pivnice posílám veeeeliké díky, budeme se těšit na další návštěvu :-)"
— Václav Toncar — FACEBOOK
"Maximálna spokojnosť, výborná hus, lokše, kapusta a štrúdľa, aby som nezabudla na obsluhu, super :)... ďakujeme a určite ešte zavítame k Vám."
— Martina Božing Oravcová — FACEBOOK
"Túto očarujúcu reštauráciu som navštívil nespočetne veľakrát a vždy znovu a znovu naplní moje očakávania. Samozrejme kvalitou podávaných husí, neodškriepiteľne jedny z najlepších v regióne, vynikajúcou ponukou vín, štandardne výbornou obsluhou, no predovšetkým atmosférou, vkusným interiérom a vonkajšími priestormi."
— Juraj Ondrejička — FACEBOOK
Predošlé
Ďalšie

NÁŠ TÍM

Tím reštaurácie Pivnica u zlatej husi je skvelým príkladom súčtu častí, ktorý je väčší ako celok.

STRETNUTIE S ČLENMI NÁŠHO TÍMU

Náš tím má skúsenosti, ktoré ďaleko prevyšujú individuálne požiadavky na prácu a takú vášeň pre jedlo a víno, že konečným výsledkom sú skúsenosti s jedlom, vínom a službami, ktoré určite oceníte.

RODINA JAJCAYOVÁ A KISSLINGOVÁ

zakladatelia

EDUARD JAJCAY

zakladateľ

ANNA JAJCAYOVÁ

zakladateľka

DANKA KISSLINGOVÁ

zakladateľka – manager

ĽUBICA

asistent manager

VIERKA

kuchárka

MICHAL

kuchár

FILIP

kuchár

JAKUB

kuchár

MAREK

čašník – somelier

PETER

čašník 

FERKO

čašník 

MARIÁN

čašník 

JANKA

čašníčka

PETRA

čašníčka

RADOSLAV

čašník 

Scroll to Top