Zameranie
Národné jedlo
Krajina
Slovensko
Anna Jajcayová
Uznávaná šéfkuchárka a majiteľka známej slovenskej reštaurácie vyniká v príprave husacích hodov
Táto reštaurácia vyniká prípravou husacích hodov a iných husacích špecialít (napr. husacia pečeň), ktoré oceňuje množstvo politikov, diplomatov a iných svetových celebrít, ktorí navštevujú Slovensko.
Husacie jedlá pripravuje podľa tradičných receptúr, ktoré sa v jej rodine dedia po generácie.
Za svoje kulinárske umenie získala množstvo ocenení a uznaní. Pravidelne reprezentuje slovenskú kuchyňu na medzinárodných food festivaloch a súťažiach.
2. miesto v kategórii špecializovaná reštaurácia na Slovensku 2002.
“TRADÍCIE SA NEDAJÚ INOVOVAŤ”
Miesto, ktoré spája všetky Vaše zmysly dokopy.
Omamná vôňa, nezabudnuteľná chuť, pastva pre oči, milé slovo od obsluhy a dotyk nefalšovanej tradície.
Tajná receptúra nezameniteľnej pečenej husi a na jazyku sa rozplývajúcej pečienky sa v našej rodine odovzdáva už 4. generáciu. Tradície si ctíme a zachovávame, ako ma to učila moja mama, Anna Jajcayová. Staráme sa o skĺbenie toho najlepšieho z tradičného a moderného, aby ste Vy, naši hostia, odchádzali od nás s nezabudnuteľným zážitkom.
Stále pre Vás pripravujeme niečo nové, aby boli Vaše dni pestré a plné zážitkov. Taktiež sme autormi krásnej myšlienky ”Kráľovstvo husaciny”.
ZAKLADATELIA
RODINA JAJCAYOVÁ
KRÁĽOVSTVO HUSACINY
Miesto, ktoré spája všetky Vaše zmysly dokopy.Malebná obec Slovenský Grob sa len nedávno stala oficiálnym Kráľovstvom husaciny. Samozrejme so všetkým, čo kráľovstvu prináleží. Má svoju hymnu, svoj erb aj sochu.
Omamná vôňa, nezabudnuteľná chuť, pastva pre oči, milé slovo od obsluhy a dotyk nefalšovanej tradície.Pivnica u zlatej husi je inšpiratívnym miestom, kde Vám pripravíme husacie špeciality v tej najvyššej kvalite a podľa tradičných receptov. Dokonca samotná myšlienka kráľovského projektu sa zrodila práve v hlave spoluzakladateľky reštaurácie Pivnica u zlatej husi, Danky Kisslingovej.
To, že Kráľovstvo husaciny vzniklo v Slovenskom Grobe, tiež nie je žiadna náhoda. Príprava pochúťky má v tejto oblasti viac ako 120 ročnú históriu. Chýr o husacích dobrotách láka stále viac domácich, ale aj zahraničných gurmánov.
Chrumkavú husacinku, červenú kapustu a chutné domáce lokše si môžete u nás vychutnať nielen na jeseň, ale aj počas celého roka. Všetko Vám pripravíme vždy v špičkovej kvalite. Kráľovskú pochúťku u nás môžete zapiť tým najlahodnejším vínom z našej vinnej pivnice.
Príďte aj Vy ochutnať kráľovské špeciality. Srdečne Vás pozývame!
OCENENIA
World Master National Food, Mr. Gourment of the Year, Chaîne des Rôtisseurs, European Enterprise, Reštaurácia roka, Special Award Znojemské Hrozno
The Certificate of World Master 2011
World Masters Organizing Committee
European Enterprise Awards 2006
European Enterprise Awards Special Mention
Personality of the Malokarpate Wine Route 2016
Exceptional gastronomic contribution to the Malokarpate Wine Route
Chaîne des Rôtisseurs 2009
Auszeichnung fur besondere gastronomische Leistungen
Znojemsky Hrozen 2005
7th International Television and Radio Festival at Gastronomy Programmes
Mr. Gourmet of the Year 2003
Society of Bacchus America
Restaurant of the Year 2002
Nestlé Foodservices and Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej Republiky
VAŠE OHLASY
NÁŠ TÍM
Tím reštaurácie Pivnica u zlatej husi je skvelým príkladom súčtu častí, ktorý je väčší ako celok.
STRETNUTIE S ČLENMI NÁŠHO TÍMU
Náš tím má skúsenosti, ktoré ďaleko prevyšujú individuálne požiadavky na prácu a takú vášeň pre jedlo a víno, že konečným výsledkom sú skúsenosti s jedlom, vínom a službami, ktoré určite oceníte.
RODINA JAJCAYOVÁ A KISSLINGOVÁ
EDUARD JAJCAY
zakladateľ
ANNA JAJCAYOVÁ
zakladateľka
DANKA KISSLINGOVÁ
ĽUBICA
VIERKA
kuchárka
MICHAL
kuchár
FILIP
kuchár
JAKUB
kuchár
MAREK
PETER
čašník
FERKO
čašník
MARIÁN
čašník
JANKA
čašníčka
PETRA
čašníčka
RADOSLAV
čašník